VEZETŐINK


Ismerje meg a Műszeres Talajkutató Kft. alapítóit és vezetőit


 

Vezetőink

Cégtörténet

A Műszeres Talajkutató és Szolgáltató Kft. 2008-ban került bejegyzésre önálló gazdasági társaságként. Tulajdonosai magyar magánszemélyek. Társaságunk fő profilját a lőszermentesítés, műszeres talajvizsgálat, katonai eredetű robbanószerkezetek felderítése és elsődleges azonosítása és az ehhez tartozó különböző előkészítési munkák feladatai alkotják.

Tevékenységünket a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal később a Budapest Főváros Kormányhivatala, Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály által kiadott „haditechnikai szolgáltatások nyújtása” engedélye, a tűzszerészeti mentesítési feladatok ellátásáról szóló 142/1999. (IX.8.) kormányrendelet, valamint a tűzszerész-mentesítési, biztonsági feladatok ellátásához szükséges törvények, rendeletek és szabályzatok alapján végezzük. Célunk, hogy Megrendelőink munkájának műszaki előkészítési és kivitelezési időszakában, feladataink magas szintű szakmai és gazdasági ellátásával biztosítsuk a folyamatos és biztonságos munkavégzést.

Ináncsiné Bakos Andrea ügyvezető-gazdasági vezető

1969-ben született Miskolcon. 1987 és 2009 között a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika és jogelődjei szervezeteinél különböző szakápoló és intenzíves ápoló munkaköröket látott el. A különböző szakképzettségi végzettségek során 2008-ban SE Egészségügyi Főiskolai Kar diplomás ápolói diplomát szerzett. 2006-ban a Semmelweis Egyetem kiváló dolgozója lett.

2009-ben az állami szektorból az egészségüggyel foglalkozó magánszektorba tette át tevékenységét, melyben azóta is dolgozik. Szervezőkészségét, folyamatos tanulás iránti vágyát kihasználva az üzemeltetési feladatok ellátásától jelenleg a magándiagnosztikai cég egyik budapesti telephelyének gazdasági vezetője.

2019-ben a munka mellett, levelező szakon elvégezte a Soproni Egyetem Egészségügyi menedzsment specialista képzést.
2021-től a MŰTAK Kft tulajdonosa, ügyvezetője és gazdasági vezetője.

Ináncsi József ügyvezető-műszaki vezető

1968-ban született Miskolcon. 1991-ben végzett a Kossuth Lajos Katonai Főiskola műszaki szakán, katonai mélyépítő üzemmérnökként. 2003-ban sikeresen teljesítette a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem okleveles vezetői szakát. 1991 és 2007 között a Magyar Honvédség Tűzszerész Alakulatánál és annak jogelődjeinél szolgált különböző tűzszerész parancsnoki beosztásokban, mely során végezte és vezette a robbanószerkezetek hatástalanítását, területek lőszermentesítését. A feladatok magas szintű ellátása során „Mester tűzszerész” osztályos fokozatot (Magyarországon a legmagasabb katonai tűzszerész végzettség) ért el, valamint szakmai fejlődése érdekében polgári robbantás vezetői vizsgát tett és e tevékenységre engedélyt kapott. 2007-ben nyugállományba vonult. 2008 és 2014 között különböző Gazdasági Társaságok műszaki vezetői (lőszermentesítés, terület-átvizsgálás, terület előkészítés, egyéb műszaki feladat) beosztásait látta el. 2008-tól a MŰTAK Kft tulajdonosa, 2014-től ügyvezetője és műszaki vezetője.

KAPCSOLAT