VEZETŐINK


Ismerje meg a Műszeres Talajkutató Kft. alapítóit és vezetőit


 

Vezetőink

Németh Pál - Tulajdonos, Ügyvezető

1947-ben született Szolnokon. 1966 és 1997 között a Magyar Honvédség Tűzszerész Alakulat és jogelődjei szervezeteinél különböző tűzszerész és aknakutató parancsnoki és vezetői beosztásokban szolgált. Feladatainak ellátása során Magyarországon végezte a robbanószerkezetek felkutatását, azonosítását és hatástalanítását.

1996 és 1997 között Magyarországon első tűzszerész parancsnokként irányította a Magyar Műszaki Kontingens Bosznia Hercegovina tűzszerész csoportját, ahol a tűzszerész biztosítás keretében vezette és végezte az aknamentesítést, lőszermentesítést. 1997-ben nyugállományba vonult. A tényről a LENZ-UKB Gmbh német aknamentesítéssel foglalkozó társaság tudomást szerzett és felkérte, hogy állítsa fel és szakmailag vezesse az ENSZ sürgősségi aknamentesítési feladatait Bosznia Hercegovinában. A veszélyes feladatot majd két évig végezte, mely során egyedüli magyar tűzszerészként (azóta sem kapta meg ezen engedélyt magyar tűzszerész) a nemzetközi aknamentesítési központ aknamentesítési projekt irányítói engedélyével rendelkezik. 1999-től a német anyacég által létrehozott magyarországi Társaság lőszermentesítési feladatainak szakmai irányítását végezte a cég kivonulásáig. Az ő szakmai irányításával és vezetésével került honosításra a lőszermentesítés és műszeres talajvizsgálat Magyarországon. Akna és bombafegyverzeti szakértő, emellett rendelkezik a különböző kereső-kutató műszerek kezelői engedélyével. 2008-tól a MŰTAK Kft tulajdonosa és ügyvezetője.

Ináncsi József - Tulajdonos, Műszaki vezető

1968-ban született Miskolcon. 1991-ben végzett a Kossuth Lajos Katonai Főiskola műszaki szakán, katonai mélyépítő üzemmérnökként. 2003-ban sikeresen teljesítette a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem okleveles vezetői szakát. 1991 és 2007 között a Magyar Honvédség Tűzszerész Alakulatánál és annak jogelődjeinél szolgált különböző tűzszerész parancsnoki beosztásokban, mely során végezte és vezette a robbanószerkezetek hatástalanítását, területek lőszermentesítését. A feladatok magas szintű ellátása során "Mester tűzszerész" osztályos fokozatot (Magyarországon a legmagasabb katonai tűzszerész végzettség) ért el, valamint szakmai fejlődése érdekében polgári robbantás vezetői vizsgát tett és e tevékenységre engedélyt kapott. 2007-ben nyugállományba vonult. 2008 és 2014 között különböző Gazdasági Társaságok műszaki vezetői (lőszermentesítés, terület-átvizsgálás, terület előkészítés, egyéb műszaki feladat) beosztásait látta el. 2008-tól a MŰTAK Kft tulajdonosa és 2014-től műszaki vezetője.

KAPCSOLAT